Fără Dulciuri în 7 Zile

FĂRĂ DULCIURI ÎN 7 ZILE

Bine ai venit!

Știai că majoritatea oamenilor consumă 70 kg de zahăr pe an?

Ești gata pentru o experiență interesantă care îți va schimba relația cu dulciurile și cu zahărul pentru totdeauna?

Alătură-te acestui demers care își propune să rupă cea mai toxica relație pentru sănătatea ta: relația cu zahărul și să pună capăt acestei dependențe subconștiente.

Și nu înseamnă că nu o să mai pui zahăr în gură până la sfârșitul vieții. Îmi propun doar să-ți cresc conștientizarea despre felul în care zahărul pătrunde în viața ta și acționează în corpul tău…

ZIUA 1: Mood Food

De ce oare ne apucă foamea? Nu e neapărat pentru că avem nevoie să mâncăm, ci mai degrabă pentru că avem nevoie să ne schimbăm starea, să schimbăm felul în care ne simțim. Cu alte cuvinte, mâncăm ca să ne schimbăm emoția

Din păcate, cel mai adesea asta se traduce prin: “mi-e poftă de ceva dulce” sau “as mânca ceva bun”…

Doar atunci când înțelegem cum emoțiile ne influențează alegerile vom fi cu adevărat în stare să luăm deciziile corecte pentru a dezvolta un stil de viață mai sănătos.

ZIUA 2: Provocarea de dimineață

E foarte important să acorzi atenție la:

1.      Felul în care iei deciziile legate de ce să mănânci

2.      Ce gust are de fapt mâncarea după fiecare îmbucătură

3.      Cum te face să te simți ceea ce ai mâncat?

Urmărește dialogul interior și observă ce tertipuri folosești ca să te auto-convingi să mănânci sau să nu mănânci dulciuri.

ZIUA 3: Despărțirea

Azi e ziua cea mare! Ești gata de schimbare?

Spune-mi totuși – te îngrijorează că va trebui să renunți la un anumit aliment? Sau te bucuri foarte tare că în sfârșit o să renunți la un anumit aliment?

Astăzi o să-ți cer să renunți la toate produsele care conțin zahăr rafinat sau îndulcitori artificiali. Verifică lista de ingrediente de pe etichetă și asigură-te că produsul nu conține niciun fel de zahăr.

Atenție. Zahărul e ascuns sub peste 60 de denumiri! Nu mai e niciun secret că industria alimentară încearcă să ascundă zahărul de consumatori. De cele mai multe ori, îl inscripționează pe ambalaj sub o altă denumire, mai puțin cunoscută publicului larg.