Dezvoltarea personală și abundența financiară

Una din cele mai mari promisiuni neonorate ale industriei de dezvoltare personală este că vei face mai mulți bani. Cu toate că simți că evoluezi, cumva asta nu se reflectă în finanțele tale…

Motivul?

Ai investit bucuros și plin de speranță în dezvoltarea ta, dar ceea ce pierzi din vedere este că să faci bani este o abilitate. Să gestionezi banii este o abilitate. Și ca orice abilitate, e necesar să o înveți și să o practici.

Când înțelegi asta, mai ai de răspuns la două întrebări esențiale:

1. Ce abilități am nevoie să învăț? – cu focus pe lumea exterioară

A doua întrebare – pe care foarte puțini și-o pun – se referă la lumea din interiorul tău:

2. Ce anume ar trebui să încetez să mai fac sau să mai gândesc, să mai cred, la ce ar trebui să renunț?

Și răspunsul se găsește în convingerile pe care le ai față de bani sau lipsa lor. La relația ta cu abundența sau sărăcia. La sentimentele tale adânci de auto-valorizare.

Să lucrezi la asta necesită sinceritate, smerenie și dorința de a pune sub semnul întrebării exact acolo convingeri în care crezi cel mai tare dar de care nici măcar nu ești conștient.

“De ce mă tem cel mai mult? Ce responsabilități nu îmi asum când vine vorba despre situația mea financiară? De ce?”

E nevoie de curaj sa le scoți la lumină și să le recunoști. De aceea mulți oameni nici măcar nu îndrăznesc să și le pună.

Și s-a tot vehiculat principiul atracției universale, și lumea a sperat că gata! Pot să atrag toate bogățiile din lume…

Ceea ce mulți pierd din vedere este exact cheia acestui principiu: câmpul cuantic răspunde la semnătura ta energetică și nu la gândurile și dorințele tale. Și semnătura ta energetică e dată de emoțiile tale și de convingerile pe care le menții.

Cu alte cuvinte, universul nu răspunde la ce spui că VREI ci ascultă și răspunde la cine EȘTI!

Să-ți spui că vrei mai mulți clienți, o mașină nouă sau un suflet pereche pentru că asta ai nevoie, adică asta îți lipsește, nu va produce alinierea dintre câmpul cuantic și vision board-ul tău.

Să-ți faci o listă de afirmații pozitive pe care să le repeți în fiecare dimineață și seară timp de 10 minute cu o voce joasă și sacadată….? Oare de ce nu funcționează? Dar în tot restul zilei, ce-ți spui? Ce dialog interior ai? “Nu-mi permit”, “Nu-mi ajung banii pana la salariu”, etc.

Și mulți văd aici ca singură opțiune să se lupte cu lumea exterioară ca să obțină ceea ce vor, sau ceea eu numesc, nivelul “by me”.

Poți să mergi pe calea asta, dar te avertizez că e destul de ineficientă și cu siguranță anevoioasă și istovitoare.

Pentru a intra în relație cu câmpul cuantic în care acesta să îți răspundă în armonie cu intențiile tale și să pună totul într-o stare de flow, e necesar să treci la următorul nivel, care se numește “through me”.

Ca să ajungi acolo, mai întâi e necesar să îți faci curățenie în interior și să fii congruent cu cine ești tu cu adevărat. Asta înseamnă să renunți la temeri, să îți pui la îndoială convingerile limitative. S-o lași mai moale cu ego-ul. Să-ți ridici nivelul de conștiință și să-ți îmbunătățești imaginea de sine.

Rapid Transformational Therapy este o călătorie în care se petrece magia. La finalul acestei călătorii vei fi transformat din interior, în special în relația cu banii, bunăstarea și abundența.

Așa cum știi probabil, mintea este hotărâtă să te mențină exact acolo unde te afli acum, pentru că aici te simți familiar, în siguranță, și știe ca aici te descurci și poți să faci față. Să mergi dincolo de asta necesită curaj. Dar adevărata putere se afla exact acolo.

Mi-ar face o deosebită plăcere să îmi acorzi privilegiul și bucuria de a fi ghidul tău, să te ajut să îți depășești temerile și blocajele și să ajungi să te bucuri de abundența financiară pe care ți-o dorești.