e-Shop

MEDITAȚII GHIDATE | PROGRAME | CĂRȚI

MEDITATII GHIDATE in format mp3

Boost Your Immune System

Intarirea Sistemului Imunitar

Ca raspuns la PANDEMIA COVID-19, The Global Network 4 Tranformational Practictitioners ofera GRATUIT o meditatie ghidata pentru intarirea sistemului imunitar.

Inregistrarea face parte dintr-o initiativa globala a unui numar mare de terapeuti care folosesc in practica lor cele mai recente cercetari ale neurostiintei. 

Este modul nostru de a multumi celor din linia intai si de a ajuta cat mai multi oameni.

Passing Exams

Succes la Examen

Pret: 50 lei

 varianta feminina                                                                   varianta masculina

PROGRAME online sau personal

Inel Gastric Hipno

Inel Gastric Hipno

Pret: 400 € | 4 sesiuni x 60 min

In prima saptamana, pierderea in greutate este in medie de circa 3 kg şi apoi poate varia intre 0,45-0,90 kg incepand cu a doua saptamana.

Magazin

Smart Slim – Slabeste Inteligent

Pret: 625€ | 10 sesiuni x 90 min

Smart Slim combina principiile nutritiei cu psihologia comportamentala. E singura abordare de succes pe termen lung fara medicamente sau suplimente. E un program de transformare a sanatatii prin care iti schimbi definitiv felul in care te gandesti la mancare si la ce mananci si iti antrenezi gandirea ca sa nu mai poftesti la alimente care nu sunt bune pentru tine.

Background image

Suflet de Femeie

Pret: 100 € | 21 de lectii in inbox: podcast + exercitiu + jurnal + meditatie

Re-Conectarea cu sufletul nu se petrece de la sine. E nevoie sa lucrezi pe toate insecuritatile si sentimentele negative pe care le ai fata de tine printr-o practica de iubire de sine. Apoi incepi sa simti ca fiinta ta profunda incepe sa iasa la suprafata. Si simti cumva ca te-ai intors acasa la cea mai adevarata, mai completa si mai inteleapta parte din tine.

attraction law

Epic Life

Pret: 750 € | 12 sesiuni x 90 min

Epic Life e un proces de introspectie si constientizare in care descoperi ce-ti doresti cu adevarat de la viata si cum poti sa-ti implinesti visurile. Doar parcurgand un astfel de proces calitatea vietii tale se poate imbunatati substantial. Pentru ca de-acum vei sti unde vrei să ajungi si ce ai de facut.

CĂRȚI e-books în format pdf

1589799701

DARUL SĂNĂTĂȚII

Aceasta nu este încă o carte de bucate. Ci un set de sfaturi și metode despre cum să creștem copii sănătoși prin formarea unor obiceiuri benefice încă de la o vârstă foarte fragedă

Pret: 25 lei

1589798616

NUTRIȚIE PENTRU VIAȚĂ

Care sunt alimentele care susțin viața? Cum să combinăm corect alimentele pentru o digestie optimă? Ce ulei să folosesc la gătit? Afli răspunsurile la toate întrebările tale în acest ghid de nutriție

Pret: 25 lei

1589800131

INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ

Această carte te îți oferă modalități practice prin care să-ți gestionezi propriile emoții, dar și să înțelegi și să reacționezi cât mai potrivit la emoțiile altora, în familie, cu prietenii sau la job

Pret: 25 lei