Skip to content

Termeni si conditii

Accesul la site

Accesul la Cornelia Milea se face prin intermediul www.corneliamilea.ro si este gratuit. Continutul paginii de internet are caracter educativ.

Utilizarea acestui website reprezinta acordul dumneavoastra in ceea ce priveste acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Proprietate intelectuala

Structura, design-ul, continutul si materialele de pe site sunt proprietatea exclusiva Cornelia Milea.

Sunteti liberi sa copiati si sa redistribuiti continutul gasit pe site (articole, materiale audio, continut video, etc.) in scopuri necomerciale, cu respectarea urmatoarelor conditii:

  • Atribuirea sursei, atribuire care va contine sintagma „sursa: Cornelia Milea – www.corneliamilea.ro” si specificand subpagina continutului, daca este cazul.
  • Fara modificari. Daca modificati sau transformati continutul, varianta modificata nu poate fi redistribuita.
  • Redistribuirea in conditii identice. Daca redistribuiti continutul nu puteti impune conditii cu un caracter mai restrictiv decat cele specificate. Nu puteti solicita bani, servicii sau alte favoruri pentru a distribui continutul, de orice fel, de pe acest site.

Raspundere

Cornelia Milea va face toate eforturile pentru ca informatiile furnizate prin intermediul www.corneliamilea.ro sa fie corecte, actuale si utile. Cornelia Milea va incerca pe cat posibil sa corecteze erori sau omisiuni, insa nu poate fi trasa la raspundere pentru informatiile furnizate, continute, omise, pentru prejudiciile de orice natura, suferite de utilizatorul care acceseza site-ul si care isi bazeaza actiunile sau deciziile pe informatiile sau continutul acestui site.

Cornelia Milea isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge, in orice moment, fara vreo notificare prealabila, continutul de pe site, structura, design-ul sau conditiile de utilizare.

Este de datoria utilizatorului sa verifice termenii si conditiile actualizate, ori de cate ori acceseaza site-ul www.corneliamilea.ro 

Legea aplicabila

Raporturile dintre parti vor fi guvernate si interpretate in confirmatate cu Legea Romana. Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare. Orice neintelege intervenita intre Cornelia Milea (administratori, reprezentanti, asociati, parteneri, afiliati) si utilizatori/clienti in legatura cu raporturile juridice decurgand din utilizarea site-ului, urmeaza sa fie rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care intelegerea amiabila nu este posibila, cauza va fi supusa spre solutionare instanțelor din Romania, competente material, teritorial si functional, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, actualizate la data nasterii situatiei conflictuale.